เรื่อง Trent University Thailand Year Abroad Program visit to MCC

Nancy Peters,the Academic Coordinator for the Trent University Thailand Year Abroad Program visit to learn sustainable approaches to agricultural development as promoted by His Majesty the King of Thailand at Multiple Cropping Centre on Wednesday 15 November 2006

วันที่  9 พฤศจิกายน 2549